lördag 8 februari 2014

Tidig vår?

Igår regnade det på kvällen. Det är fortfarande plusgrader och töandet fortsätter med ilfart.
Grönt är det i stugan. Dammen tittar fram igen. Och fåglarna har tydligen varit glade för solrosfröna och talgbollarna, så vi hänge upp fler och fyllde på - till Lukas stora glädje.



Nôtre Damm


Gräsmatta!!



"Sockerlådan" upptinad. Lavendel och smultron har redan nya skott.





"Blickfånget" fast den ska bli större än till stenarna.

Vinet efter beskärningen.

2 kommentarer :

 1. Måste säga att jag tycker du har en jättefinblogg! Är det ett eget foto av en panel du lagt bakom? Och headern är ju toppen! Eget verk? Första besöket hos dig, jag hittade hit via zonkartan, men jag känner mig genast hemma.

  Jaa, det är skönt att man kan börja räkna vårtecken och det märks att det börjar bli lite ljusare, i alla fall här i Småland.

  Grannen eldade ris idag och när det ihopräfsade björkriset som blåst ner i trädgården hamnade på bolet slog knopparna ut så det fick musöron och blev grönt. Fantastiskt!

  Ha det fint

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anette!
   Vad kul att du hittade hit och gillar min blogg! Tyvärr så är panelen snodd material men jag har som mål att fota vår egen när den är uppsatt på altanen...snart ;)
   Headern har jag pysslat ihop själv - scrapbooking är himla kul och jag gör det gärna helt analog om tiden finns. Just nu har jag en tvååring som skulle äta upp för mycket småpysseln.
   Vår trädgård är en liten kolonilott på Södra Koloniområdet i Gävle. Du är jättevälkommen att komma och titta.
   //Anja

   Radera